Kynsilakat

perjantai 25. tammikuuta 2013

Ostosvinkkejä Puolaan kynsiharrastajille ja muillekin

 Asun vielä hetken siis Katowicessa, joka on eteläisessä Puolassa, Sleesiassa. Katowicea ei voi kyllä millään tavalla kutsua turistikaupungiksi.  Suomalaisille ovat tutumpia Varsova, Krakova, Zakopane sekä Auschwitz.

Yllä Silesia City Center -ostoskeskus joka mahtuisi kuvaan noin kilometrin päässä kohteesta. Kauppoja on parisataa, suunnilleen saman verran kuin Itiksessä, pinta-alaltaan se jää taakse noin kolmanneksella. En tiedä löytyykö kaikkia alla esittelemiäni kauppoja myös Varsovasta, Krakovasta ja muista Puolan kaupungeista, mutta eiköhän monet vinkit päde muihinkin paikkoihin kuin Katowiceen.

Esimerkkejä kynsilakkatarjonnasta:

DOUGLAS
OPI, Essence, Essie, Sally Hansen, Revlon, Inglot sekä Pupa.

SEPHORA
Sephora, Nails Inc., OPI.

SUPER PHARM
Essence, Essie, Revlon, Coral, Miss Sporty, Wibo, Miyo, monia kansainvälisiä Suomestakin löytyviä markettimerkkejä kuten Maybelline, Rimmel...

TESCO
Essence, Miss Sporty, Suomestakin löytyviä markettimerkkejä.

VIPERA COSMETICS, FLORMAR, INGLOT, CLAIRE`S
Omia myymälöitä tai myyntipisteitä.





Vaatekauppoja löytyy niin hirveästi, että laitan tähän muutaman oman suosikkini.

NEW LOOK
Näitä kauppojahan on pitkin Eurooppaa, mutta ei Suomessa. Edullisia vaatteita ja kenkiä hyvällä valikoimalla, alla olevan kuvan molemmat kenkäparit ostettu sieltä, maksoivat n. 40 e ja 30 e.

 DEICHMANN
Puolassa kengät ovat halpoja. Ostin alla vasemmalla olevat talvikengät, hintaa noin 30 e.

NEW YORKER
Vihdoin Suomeen rantautuva  vaatekauppa, jossa on tullut käytyä pitkin Eurooppaa. Oikeanpuolimmaiset kengät New Yorkerista, Hintaa en muista, olisiko 30 euron luokkaa.
TALLY WEIJL
Ensimmäinen mielikuva kaupasta oli että mitä ihmettä, onko nämä lasten vaatteita nuorten muodilla. Onneksi löytyi normaalikokojakin, mutta täältä löytävät vaatteita myös pienikokoiset.

Muutama muu suosikki vaatekaupoista: Pull & Bear, Cropp Town, Stradivarius, Mohito, Zara.


 Löytöjä Douglasista:  Joannan kahvintuoksuinen kuorinta-aine, aivan mielettömän tuoksuinen! Tykkään hyvistä ja kunnolla tuoksuvista tuotteista ja tässä on sellainen. Muutenkin tuote on hyvä, mutta isojen sattumien vuoksi hieman karheaa tavaraa melko siloisiin aikaisemmin käyttämiini kuorinta-aineisiin verrattuna. Hintaa oli n. 1,2 euroa. Paras kuorinta-aine ikinä!
Toinen paras ikinä -tuote on valkosuklaan tuoksuinen suihkusaippua. Kermainen ja taivaallisen tuoksuinen! <3 Purkin pohjassa oli myös tarra merkkinä jostakin palkinnosta, joka tuotteelle on myönnetty, eikä varmaankaan turhaan.  Stara Mydlarnia on puolalaisia tuotteita valmistava yritys, jolta löytyy vaikka mitä kivaa, hyväntuoksuista ja kaunista kylpyhuoneeseen. Kuvan oton jälkeen hankin vielä suklaa-appelsiini -suihkusaippuankin. Se ei ole vielä päässyt kokeiluun, mutta tuoksuttelussa tuoksunut sekin hyvälle. Tuotteella hintaa n. 3,5 e.
Seuraavana vielä Sweet Secret Tryffeli & manteli -käsirasva. Tuote on tuoksuu melko kevyesti ja lyhyen aikaa, että kyllä tätä kehtaa levitellä useamminkin. Tuote tosiaan tuoksuu tryffeleille ja jokin liköörikonvehtimainen tuoksukin tulee mieleen. Hoitavuudesta on vaikea sanoa, itselle passannut ainakin. Hinta oli n. 2 e.

Ostosten lomassa voi myös syödä, Silesiasta  löytyy esim. oikea sushiravintola sekä Thai Express, josta saa sushia, myöskin vähemmän erikoisia kuin kuvassa oleva.



2 kommenttia:

  1. Moikkamoi:)! Jätin sulle tunnustuksen mun blogissa http://nail-it-to-the-ground.blogspot.fi/2013/01/tunnustuksia.html :) pistäppä kiertoon!:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, ensimmäinen tunnustus jonka saan! :)

    VastaaPoista