Kynsilakat

torstai 17. tammikuuta 2013

Claire´s microhelmimanikyyri

 Microhelmikynsiin ihastuneena hankin täältä Puolasta Claire´s -myymälästä Clairesin omia microhelmiä ja kokeilin. Turhaan mietin sopivaa ajankohtaakin testata näitä, että voiko näitä pitää normaalisti jos aikoo pestä hiuksia, tiskata jne, etteivät nämä lähde heti irti. Ei nää ole edes kovinkaan hankalat ja ulkonevan tuntuiset. Lihisbingo -blogin ( http://mawwipam.blogspot.com/search/label/claire%27s ) samaisen testin mukaan minäkin laitoin päällyslakan tuohon päälle, kun ei kerran värien leviämisestä mainittu mitään, ja se kannatti. Helmiä ei ropise ympäriinsä ja nämä on kestäneet todella hyvin! Tein kynnet eilen illalla ja yläpuolella oleva kuva on otettu seuraavana iltapäivänä. :) Ciatén kaviaarimanikyyriin kun ei laiteta päällyslakkaa ja varmaan jotkut muutkin microhelmet saattavat päästää väriä, joten lienee ensin syytä testata leviääkö värit.

Pikaiset ohjeet microhelmikynsien tekoon:
1. Valitse pohjalle lakka, joka näkyy enemmän tai vähemmän sieltä helmien alta ja lakkaa sillä kynnet kertaalleen.
2. Lakkaa toinen kerros YHDELLE KYNNELLE ja sen ollessa vielä märkä, kaada helmiä märälle kynsilakalle. Siksi yhdelle kynnelle kerrallaan, että helmet tarttuvat paremmin märkään lakkaan.  Alla on oltava astia, johon ylimenneet helmet tippuvat, etteivät leviä pitkin lattiaa ym. Jos jää tyhjiä kohtia ja lakka on ehtinyt kuivua, lisää kaljuun kohtaan hieman lakkaa ja ripottele lisää helmiä. Paina varovasti helmiä lakkaan.
3. Toista kohta 2. seuraavaan kynteen jne.
4. Kaada ylimenneet helmet astiasta takaisin pulloon suppilon avulla.
5. Harkinnanvaraisesti laita päällyslakkaa.
 Nämä ostin siis Claire´silta ja vasemmanpuolimmainen testissä. Pakkauksessa on 13 g eli yksi pullollinen helmiä, 1 suppilo jolla ylimenneet helmet kaadetaan takaisin pulloon sekä muovinen alusta, joka kerää ylimenneet helmet. Pakkauksen hinta oli 6,95 e. Onhan tämä vähän edullisempi yksittäisostoksena kuin esimerkiksi Ciatén kaviaarimanikyyri, mutta kokonaisuutena Ciatén etuna on, että siinä noin 20 euron paketissa on valmiina kynsilakkapullo ja lisäksi helmiä on enemmän, 20g. joten ei tämä Claire´s niin halpa ole.
 Nämähän on ihan riittoisia, helmiä kului tämän verran kun tein 10 kynnelle koristelut.
Ehdin jo ostaa nuo Claire´s -helmet, kun löysin Lontoosta Superdrug -meikkikaupasta Mua Nail constellation -microhelmiä. Pakkaus on 14 g ja maksoi 2 puntaa eli reilut 2 euroa. Tämän sävyn nimi on Gemini, olivat siis nimetty horoskoopeittain. Ostin tämän, koska tämä näytti äkkiseltään vaaleamman ja vaaleanpunaisemman sävyiseltä kuin aikaisemmin ostamani Claire´s. Onhan tämä sitä, mutta ei näissä niin isoa eroa taida sittenkään olla. Mutta eiköhän nämä tule käytettyä! <3 Näiden käyttöohjeessa ei mainita päällyslakasta mitään, eli saattavat päästää väriä. Täytyy testata. Tuo korkki on muuten jännä, sen kun ottaa irti ja kääntää ylösalaisin, saa siitä suppilon jolla ylimenneet helmet voi kaataa takaisin pulloon!

LISÄYSTÄ:
Koristelut kestivät 2 vuorokautta hyvin, sen jälkeen paikkailin joistakin kynsistä kaljuja kohtia laittamalla niihin lakkaa ja kaatamalla lisää helmiä. Hyvät tuli! Kolmen vuorokauden jälkeen alla oleva lakka ja siinä kiinni olevat helmet alkoivat irtoilla laattoina muutamasta kynnestä, joten poistin ne. Pitkään siis kestivät! Poistaminen oli helpompaa kuin glitterlakkojen, vaikka näyttävät siltä että eihän noita saa pois kaivettua. Ainoa vaan että niitä helmiä on sitten kädet täynnä.  :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti