Kynsilakat

perjantai 25. tammikuuta 2013

Mrs And Mr Glitter

 Varsinaiset ongelmalakat! Ajatuksena oli testata Revlonin Colada Fizziä, joka on pina coladan tuoksuinen kynsilakka. Lakka yksinään ei näytä kerrostettuna juuri miltään muulta kuin aavistuksen sinertävältä valkoisilla hipuilla, joten sen alle testasin toista uutta lakkaa, Claire´sin vaaleansinistä perus  cremelakkaa. Colada Fizz toi sen päälle shimmeriä.  Tämä yhdistelmä ei kuivunut minnekään pariin tuntiin, enkä omista VIELÄ edes pikakuivattajaa! Menin sitten nukkumaan ja heräsin peiton painaumat kynsillä. Kokeilin päälle vielä kolmatta uutta lakkaa, Essencen Mrs And Mr Glitteriä, jossa on isohkoja sinisiä ja vihreitä hexglittereitä ja kynnelle levittäessä huomasin vasta, että myös mustia hexejä. Alkuun katselin, että tulipa melkoiset sirkuskynnet, mutta ihan hauskat.Mutta joku tässä kolmen kimpassa ei vaan toiminut! Hirveän vaikeaa oli kuivattaa kaksi lakkaa, ja kun päälle laittoi vielä kolmannen, niin onnistuin parissa kynnessä tärvelemään kasaan koko kynneltä kynsilakkamöhnän, mukaan lukien ne edellisenä iltana lakatut kaksi alimmaista kerrosta! Jouduin siis tekemään ne uudestaan. Lakka ei vaan kuivunut, vaikka ei sitä ollut sen enempää eikä paksumpia kerroksia kuin ennenkään.

Googlella katselin, että Mrs And Mr Glitteriä on laitettu onnistuneesti mustan kynsilakan päälle sekä koko kynnen peittävästi. Pitänee testata joskus ihan mielenkiinnosta!
Käytetyt lakat: Claire´s, Revlon Colada Fizz, Essence Mrs And Mr Glitter.

Colada Fizzin tuoksu oli erikoinen, tykkäsin ihan, vaikka ei se ensimmäisenä tuo mieleen itselleni pina coladaa eikä edes kookosta. Tuoksu on jotenkin teollisen tuoksuinen. Jokin halpa hajuvesi ehkä. Tuoksu kestää ehkä puolisen päivää, mutta voihan tätä aina lisäillä. ;)

Claire´s on ostettu merkin omasta myymälästä, hinta on n. 3-4 euroa, mutta heillä tuntuu olevan jatkuvasti kynsilakat kolme kahden hinnalla. Ihan peruskivoja nämä tavalliset, mutta peittävät vasta 3. kerroksella. Erikoisia ja kivoja glitterlakkojakin läytyy heiltä.   Revlonia (n. 2,5 e) ja Essenceä (n. 2 e) saa täältä Puolasta Douglas -kosmetiikkamyymälästä sekä Super Pharm -myymälöistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti