Kynsilakat

maanantai 21. tammikuuta 2013

Nails inc.: Sweets way

 Tätä herkkua vihdoin kynsillä; Nails incin Special effect -lakoista Sweets way! Ostin kynsillä olevan sävyn ensimmäisenä, vaikka mietitytti hieman raaskinko ostaa noin kalliin lakan. Oli se vaan niin suloinen, että tämän jälkeen piti kipittää takaisin Katowicen Sephora -liikkeeseen ja ostaa 3 muutakin sarjan kynsilakkaa. Melko spesiaalin näköinen lakka, vähän glittersandwichmainen, koska valkoinen lakka peittää enemmän tai vähemmän siinä olevia hileitä. Sweets wayssä on valkoisella pohjalla hopeisia, vaaleanpunaisia ja sinisiä hileitä. Laiton kynsille 3 kerrosta, ehkä 2 kerrostakin olisi riittänyt, vaikka jäisikin hieman läpikuultavaksi, mutta sekin sopii tällä lakalla hyvin. Myös joku perusvalkoinen lakka pohjalla olisi ollut ihan hyvä juttu, niin olisi saanut peittävän.
Sweets way, Topping lane, Sugar house lane, Pudding lane. 
Ja nuo korkit on myös söpöt!  Minun rakkauslakat todellakin!


4 kommenttia:

  1. Tää oli kiva uusi blogi lukulistalleni! Ulkosuomalaisten elämä kiinnostaa aina ja tietysti tuotteet, joita täältä meiltä ei saa. Nyt ei ole kielimuuriakaan rajoittamassa:)

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa lukijaksi, Sissi! Olen itsekin innoissani kun saan kokeilla ja esitellä erilaisempiakin tuotteita. Hieman vinkkejä ulkomaan matkoille ja monet noista löytyy toki nettikaupoista. :)

    VastaaPoista
  3. Oih! Siis sitä aina vaan täällä Suomessa kuolaa kaikkia ihania lakkoja ja ei raski ostaa, jos on täällä, kun on kallista! Ihana lukea noista juttua siis. Onkin niin herkullisen näköisiä. :P

    VastaaPoista
  4. Tervetuloa Mallullekin. :) Niinpä, Suomessa on jotkut lakat kalliita, varsinkin kaupoissa. Onneksi joistakin nettikaupoista saa hieman halvemmalla, joskus jopa halvemmallakin kuin Puolasta!

    VastaaPoista