Kynsilakat

torstai 10. tammikuuta 2013

Porokynnet

Joulun alla tein mallin mukaan porokynnet, joista hyvät ohjeet löytyvät täältä:
http://www.coleyyyful.com/2011/12/how-to-create-reindeer-nails.html.

Kynnet on tehty kokonaisuudessaan kynsilakoilla, välineinä kynsilakkapullojen omat sudit, dotting tool sekä Claire´s Two Way Nail Art Pen And Brush -lakan mukana tullut rautalanganpätkä, jonka oletan olevan se "pen". Tämä oli ensimmäinen kerta, kun maalasin kynsilakoilla minkäänlaista kuviota ja ihan hyvin onnistui! Vaikka kuva on hieman sotkuinen. Luonnossa olivat siistimmän näköiset.
Käytetyt lakat:
Tausta: Vipera 226
Poro: Inglot 974
Silmän valkuaiset: Essence Stampy Polish - 001 Stamp Me! White
Silmät: Claire´s Two Way Nail Art Pen And Brush - musta
Nenä: Eveline Happy Colours 489

Vipera oli melko juoksevaa eikä meinannut kolmella kerroksella saada peittävää edes lyhyiin kynsiin. Inglot taas oli todella kermaista ja peittävää ja kaikein lisäksi todella kaunis ruskea. Harmi kun kumpikin noista lakoista näyttävät eri sävyisille kuvassa, molemmat ovat luonnossa hieman tummemman sävyisiä. Mustana ja valkoisena käytin nail art- ja leimauslakkoja, kun ei minulla muita mustaa ja valkoista (vielä?) olekaan ja sai ainakin kerralla peittävän lopputuloksen. Kaikista poroista tuli Petteri Punakuonot ja laitoin nenäksi Evelinen pinkkiä hieman hologrammista lakkaa. Kirkkaamman punaisemman nenän olisi saanut laittamalla nenän punaisen värin alle valkoisen lakan, mutta sitä pitänee kokeilla ehkä ensi joulun alla.

Vipera on ostettu Viperalta Puolasta, maksavat n. 3 e. Inglot ja Essence Douglas-myymälästä Puolasta. Essencet maksavat n. 2 euroa ja Inglot noin 5 euroa.  Claire´s sen omasta myymälästä Puolasta ja hinnat parin euron luokkaa. Evelinen kanssa kävi niin osuvasti, että toin sen Suomesta, puolalaisen lakan takaisin Puolaan, haha. :) Puolan reissulle minulta lähti Suomesta 2 lakkaa, toinenkin oli Evelinen holo (valkoinen/vaaleanpunainen).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti