Kynsilakat

torstai 10. tammikuuta 2013

Essie Mint Candy Apple kuorrutettuna hololla

Näillä kynsillä on Essie Mint Candy Apple ja päällä Inglot 202. Essiellä on aivan ihastuttavat sävyt ja Essien pulloissa kynsilakat näyttävät niin herkullisilta! En tykkää Essien leveäsutisista versioista, henkilökohtaisesti tykkään pienestä sudista enemmän. Ehkä se on vaan harjoituksen puutetta... Lakka sentään peitti hyvin. Essiet maksaa täällä Puolassa puolet Suomen hinnasta, mutta ei niitä tulisikaan Suomen hinnoilla ostettua ja Puolan hinnoillakin pitää pieni hetkinen miettiä. Essiellä on suloisia ainakin tämä Mint Candy Apple, Sand Tropez sekä Ballet Slippers. Bikini So Teeny ois varmaan myös kiva, mutta sitä en ole nähnyt täällä.

Mint Candy Applen päälle laitoin Inglotia (202), joka on valkoisia, voimakkaasti hologrammisia lastuja täynnä, jotka kimaltavat oranssin ja vihreän sävyissä. Tämä on vähän samanlainen kuin Essencen Night In Vegas, mutta lastut ovat isompia ja sen myötä holoefektikin näkyy voimakkaampana. Hieno flakies-lakka!   Lisäksi laitoin Essencen strasseja, joita oli pyöreinä, rusetin ja kukan ja sydämen muotoisina pakkauksessa. Näitä saanee halvemmalla ja enemmän jostakin muualtakin.  Tein muuten nämä kynnet eräänä iltana ja tämä oli ensimmänen kerta kun laitoin tuollaisia strasseja kynsiin. Muutaman kerran olen kokeillut jotain isompia koristeita sinetöidä päällyslakan kanssa kynteen kiinni, mutta ei siitä tullut yhtään mitään. Ajattelin, että kestääköhän nämä kiinni ja näin sitten yöllä unta että strassit karisi pois ennen kun sain ne kuvattua seuraavana päivänä päivänvalossa. Turha pelko, yksikään timantti ei ole irronnut kolmen päivän aikana! :) Siitäkin huolimatta, että huomaan välillä ajatuksissani rapsuttavani niiden pintaa, vaikka eivät nämä ole ärsyttävän tuntuiset tai liian ulkonevat.  Näissä oli itsessään kevyt liimapinta ja sen lisäksi laitoin 2 kerrosta päällyslakkaa.

Vielä on paljon opittavaa kynsien laiton suhteen, kynsinauhat on kamalat kun kamera paljastaa armottomasti pienimmätkin virheet, vaikka luonnossa näyttää paremmalta. Hankin juuri kynsinauhoille kuorinta-aineen (Revlon Gentle cuticle remover) ja hankintalistalla on myös flat brush, jos näistä saisi siistimmät.



Essie Mint Candy Apple, Inglot 202

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti