Kynsilakat

lauantai 2. helmikuuta 2013

Kuvioleikkurilla tehdyt kynsikoristelut

 Minulta paperiaskartelijana löytyy pahvilaatikollinen erilaisia paperille tarkoitettuja kuvioleikkureita, niin on ollut mielessä kokeilla käyttää niitä sapluunana kynsikoristelussa. No, kokeilu ei onnistunut painamalla kuvioitua paperia kynttä vasten ja sutimalla lakkaa yli. Voisin toki joskus kokeilla tulisiko parempaa jälkeä liimaamalla kuvion kynnelle kynsilakan levityksen ajaksi, että lakka ei tunkeudu sapluunan alle. Onnekseni törmäsin toiseen tekniikkaan, jolla oikeasti saa kuvioleikkurilla koristeet kynsiin! Nail art by Belegwen -blogista löytyy ohje tähän:  http://belegwen.blogspot.fi/2012/12/erilaiset-tahdet.html . Eli kynsilakkaa sivellään muutama kerros esim. pakastepussin tai muun sileän muovin päälle, annetaan kuivua hyvin, irrotetaan kynsilakka muovin päältä laattana irti ja leikellään siitä kuvioleikkurilla kuvioita! Kokeilin tätä ja onnistui hyvin. Olivat myös melko helpot tehdä, vaikka lakan irrottamisessa kannattaa olla varovainen. Valmiit kuviot asetellaan kynnelle ja laitetaan päällyslakkaa.
 Lakkasin kynnet ensin H&M Snow White -lakalla, joka suoraan kynnen päälle kerrostettuna näytti hieman hopeiselta. Vasta kolmannella kerroksella tuntui, että lakkaa on riittävästi ja levittyvyys oli melko ankea, lakkaa ei ollut siellä missä piti ja kaikkialla muualla, eli kynsinauhoilla, sitä sitten olikin... Kuviot tein Heydan leikkurilla, jonka ostin täältä Puolasta kirjakaupasta. Kuvioihin on käytetty kivan väristä Essien Lights -lakkaa. .
 H&M Snow White ja Essie Lights
 Käytiin Krakovassa viime viikonloppuna ja ostoskeskuksessa tuli vastaan minulle vieras meikkiständi. En ollut aikaisemmin kuullut koko Euphora-yrityksestä enkä Paese -lakoista mutta yksi itseäni kiinnostava lakka löytyi, kultaisia hologrammitahtiä sisältävä Paese 214. Hintaa oli n. 3,5 euroa.
Lisäksi muutama uusi Essence: Do you speak love?, Little miss sunrise, Boho chic, Ballerina´s charm, Love´s recipe ja l.o.l. Hintaa noin 1,9 euroa/pullo.

Tämä on todennäköisesti viimeinen postaus Puolasta, sillä paluu Suomeen odottaa. Paljon on silti vielä kynsilakkoja ja muita tuotteita testaamatta ja esittelemättä, osa lakoistakin on jo pakattuna, mutta eivät vielä edes kynsilakkalistalla. Huomenna mennään  viikonlopuksi Varsovaan, josta jatkan Riikaan, Tallinnaan, Helsinkiin, Joensuuhun ja Kannonkoskelle. Kolme kuukautta on takana ja kivaa on ollut! Mutta odotan ihan hyvällä syyllä Suomeen paluuta, voin tilailla kynsitarvikkeita ja leimata kynsiä! Ostin Puolastakin 4 Essencen laattaa, yhden mukana tuli leimasinkin, ja leimauslakankin ostin, mutta leimasin vaatii vähän karhennusta ja viila löytyy Suomesta ja toisena ongelmana on mukana olevat Keskisen Vesalta ostetut öljyiset kynsilakanpoistoainelaput, joiden kanssa ei leimaus onnistu. Oikeanlaista kynsilakanpoistoainetta en ole jaksanut etsiä, kun sellainen löytyy Suomen kotoa... Eli tässä on vaan pitänyt odotella. :D

Jos vanhemmat reissukuvat tai korttiaskartelu kiinnostavat, niitä löytyy toisesta blogistani:
http://deejaygemma.blogspot.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti