Kynsilakat

tiistai 26. helmikuuta 2013

Suosikkilakkaa ja vähän ostoksia

 Oli tarkoitus kokeilla Kleancolorin kuunsirppilakkaa Pinky Moonia ja tähtilakkaa Silver Staria, mutta molemmissa on melko vähän noita konfetteja/paljetteja mitä lie. Halusin melko reilusti kuita ja tähtiä kynsille, mutta pelkillä Kleancoloreilla saa hillitymmän määrän konfetteja.  Suosikkilakkani Ivsty 48 sisältää molempia konfetteja ja kaiken lisäksi tiheästi. Ivsty on jo hieman paksua ja kaipaisi ohentajaa, kun taas Kleancolorit ovat hyvin juoksevia, joten sekoittelin pienen määrän Kleancoloria Ivstyyn. Yhdistelmä oli vallan mainio, vanhaan lakkaan sai hieman juoksevuutta ja lisää tavaraa samantyylisestä lakasta, joten sain sille lisää elinaikaa. Minulla on ollut mielessä pelastaa kyseinen lakka kynsilakan ohentajalla, mutta en ole saanut hankittua sellaista, kun on tässä ollut kaikkea muuta ostettavaa...

 Pohjalle laitoin Evelinen Pastel Colours-kynsilakkaa 302, joka jäi läpikuultavaksi kolmen kerroksen jälkeen. Tällaisessa lakassa ei itseäni haittaa peittämättömyys, joten kaksikin kerrosta olisi riittänyt, mutta kokeilin peittääkö kolmaskaan.

 Eveline 302, Ivsty 48, Kleancolor Pinky Moon, Kleancolor Silver Star.



  Tilasin Cesars Shopista kynsilakkoja. Yllä on pitkäksi aikaa päällyslakkoja, Color Clubin tyoksuvia Copy Coateja. Duplicityn tuoksu on Dolce & Gabbana Light, Copycatin Burberry Classic, Dead Ringerin Marc Jacobs Daisy ja Mimicin YSL Parisienne. Testasin kynsille jo Mimiciä ja hajuvesi tosiaan tuoksui, vaikkakin kynsilakan katku haisi myös. :D Tuoksu ei kestä kuitenkaan kovin pitkään, puolisen päivää. Hurmaavia siltikin.

 Lisää tuoksulakkoja! Wicked Sweet Neon-lakkoja: Get Your Le-mon, jollekin karkille tms tuoksuva Wicked Sweet, Lime Starts Here, purkalle tuoksuva Yum Gum sekä I Always Get My Man-darin. Näitä kun testailin, niin tuoksuivat niin hyville ja tuoksut olivat selkeitä.

 Color Clubilta vielä Fame & Fortune (Back Stage Pass-kokoelmasta) sekä Cloud Nine (Halographic Hues-kokoelmasta).

Konad-lakkoja varten ostin päällyslakan, vaikka Essencen valkoisen leimauslakan päälle ainakin kävi Wibon päällyslakka, ei levittänyt kuvaa. Lisäksi leimauslakat Black, Pastel Blue, Gray Pearl sekä Psyche Pink.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti