Kynsilakat

keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Ostoksia

 Viime aikoina on tullut osteltua melko paljon kynsijuttuja, joten ajattelin lykätä ne kaikki tähän kasaan. Yllä  viimeiset Puolan ostokset. Vasemmanpuoleiset kaksi pulloa ostin tietämättä mitä ne ovat, koska puolan kielen osaaminen rajoittuu lähinnä sanoihin päivää, kiitos, makkara ja kynsilakka. ;) Jotain hoitojuttuja käsitin niiden olevan. Sininen on aloe-kynsinauhakuorinta, joka ei minun nenään tuoksunut oikeastaan millekään. Vaaleanpunainen on mansikantuoksuinen kynsinauhaöljy, joka tuoksui kivalle, makealle. Hintaa oli vajaa 2 e/pullo. Paesen tähtilakan taisin jo esitellä aikaisemmin. Inglotilta hankin vihreän hologrammihileisen 234-lakan ja sinisen flakies-lakan 204. Puolassa hinta oli n. 5e/pullo. Lisäksi sain niiden mukana pienen kynsilakanpoistoaineen. Ostin edessä näkyvän Essencen kynsilakankorjauskynän, joka on osoittautunut todella kivaksi peliksi. Teräväkulmaisella kärjellä saa siistittyä tarkemmin kuin vanupuikolla ja tuoksuna on kirsikka. Pakkauksessa tuli myös 3 vaihtopäätä, jotka löytyvät kynän toisen pään luukusta. Hintaa oli n. 4 euroa.

 Suomeen palatessa matkan varrella oli Riika, ja pitihän siellä käydä Stockmannilla katsomassa mitä sieltä löytyi. Yllätyin positiivisesti, sillä Puolassa OPIa myyvissä kaupoissa olen nähnyt vain perusvärejä, mutta Latviasta löytyi kivoja erikoisuuksia. OPIt maksoivat Latvian lateina 5,5/pullo, joka on 7,85 euroa. Vasemmalta oikealle: The Living Daylights, Pirouette My Whistle, Save Me ja Just Spotted the Lizard.


Stockmannilta ostin myös Sally Hansenin kynnenvahvistajan, jonka toivon auttavan kynsiini, jotka ovat liuskottuvat ja lahoavat itsestään sormenpään tasolle varsinkin etu- ja keskisormista. En ole kovin pitkien kynsien ystävä, mutta saisivat nämä ihan vaikka pari milliä pidemmät olla. Lisäksi ostin pikakuivattajan. Toinen maksoi euroina vajaa 9 ja toinen vajaa 10 euroa.


Golden Rosen Jolly Jewels 108 lakan ostin Puolasta ja hintaa oli 11 zlotya eli vajaa 3 euroa. Myös Bell Glam Night Sparkle 02 on Puolasta. Suomeen tultua tein tilauksen Mimaxille, josta Orlyn Be Brave.


Varsovan Claire´s -kaupasta hankin ylimmän rivin fimohyrrät, n. 3,95 e/pakkaus. Noita en ollut Katowicen liikkeessä nähnytkään. Alemman rivin hyrrät tilasin Pretty.fi -kaupasta, 3,90/pakkaus.

Puolasta hankitut kynsitarrat, n. 2 e /pakkaus.

 Prettyltä NYX-lakkoja: CN 245, CN 249, CN 250, CN 224 ja CN 243.

 Jeans.fi -nettikaupasta tilasin Kleancoloreita: Twinkly Love, Blind Date, Silver Star, Pinky Moon.

 Firework, Shooting Star, Afternoon Picnic, Pastel Purple.

 Fuschia Glitter, Starry Blue, Aurora.

 China Glazeja Mimaxilta: Whirled Away, Get Carried Away, It´s a Trap-eze!, Glouish Glow.

Glistening Snow, Techno, Make a Spectacle, Glitter All the Way, Pizzazz.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti