Kynsilakat

lauantai 22. maaliskuuta 2014

Ruby Wing: Sweet Cream


Vaihteeksi ihan vaan tylsät kynnet. :D Testasin Ruby Wingin Sweet Cream -lakkaa valkoisen päällä. Kiinnosti millainen tämä on väriä vaihtaessaan! Silloin kun tätä lakkaa oli joku aika sitten Aristokatti-Marie-kynsillä, jäi mieleen vain pieni kimalle, mutta en edes tajunnut katsoa miltä tämä olisi näyttänyt ulkona niiden päällä. Oli varmaan hanskat aina ulkona käydessä ja kun ei aurinko paistanut, niin en tajunnut koko asiaa.... Mutta nämähän vaihtavat väriä myös pilvisellä säällä!

Harmi kun en saanut ihan puhdasta sisälookkia kuvattua, vaan hieman harmaana näkyy. Tämä on sellainen kiva vaaleankeltavihreä, jossa on hieman vaaleanpunaista shimmeriä. On se jännä kameran kanssa, kun kamera tuo kaikki virheet esille, mitä ei ole  paljaalla silmällä huomannut, mutta sitten kuin pitäisi joku kiva ja vaikea sävy saada ikuistettua tai joku pieni kimalle, niin ei mitään näy. :D

Tässä sitten lakka väriä vaihtaneena. Noin kymmenessä sekunnissa se vaihtui näin tummaksi pilvisessäkin säässä. En normaalisti ole välittänyt tällaisista sävyistä, mutta tämä on ihan hämmentävän kivanvärinen lakka. Ja ihastuttava tuoksu tässä! Sen sijaan pitkä miinus tämän kuivumisajasta. Muut saman kokoelman lakat kuivuivat paremmin, mutta tähän jää jäljet helposti vielä 6 tunnin jälkeen lakkaamisesta. Edellisellä kerralla kyllästyin odottamaan kuivumista ja vedin pikakuivattajan päälle, mutta se ei ole näiden kanssa hyvä, mikäli tahtoo tuoksutella näitä lakkoja kunnolla. Tietysti jos tahtoo miedomman tuoksun, niin päällyslakka on hyvä juttu.

H&M: In It For The Game, Ruby Wing: Sweet Cream

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti