Kynsilakat

sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Ruby Wing Cupcakes & Champagne Collection


Onneksi sääennusteesta löytyi yksi edes hieman aurinkoinen päivä, niin pääsi kokeilemaan Ruby Wingin väriävaihtavat lakat tositoimissa. Värin muutos oli aivan huikea, ja näköjään onnistui myös pilviselläkin säällä. En uskaltanut laittaa päällyslakkaa, koska aikaisemmin testaamani saman merkin Gypsy ei ainakaan vaihda väriä päällyslakan kanssa. Lakat on nyt testattu valkoisen päälle laitettuna, mutta nämä on siitä monikäyttöisiä, että alle voi laittaa haluamaansa väriä. Jossain näin Strawberry Shortcakea laitettuna koko kynnen peittäväksi, sekin oli upea! Yläkuvat on otettu sisällä , alakuva auringonpaisteessa.

 Peukalossa Strawberry Shortcake, kultahilettä, jonka seassa hieman punaista ja sinistäkin. Etusormessa violetinvihertävä Doux. Keskisormessa mylarlastullinen Chocolate Mousse, jonka pohja on kivan pastellinen keltainen. Nimettömässä punertavakultainen duochrome Cinnamon Bun. Pikkusormessa hologrammihileinen Rose.  Nämähän siis ovat tuoksulakkoja. Aivan ihastuttavat tuoksut näissä, karkkiset ja miellyttävät, selkeät tuoksut. Hakkaavat Color Clubin Wicked Sweetit ja hajuvesipäällyslakat mennen tullen. Kiva sekamelska tuli viittä eri tuoksulakkaa kerralla laittaessa, mutta selkeästi esimerkiksi Rose tuoksuu ruusulle, Cinnamon Bun kanelipullalle, Strawberry Shortcake jollekin mansikkaiselle ja Chocolate Mousse jollekin suklaiselle. :) <3 Vitsi kun tykkään näistä tuoksuista paljon, samoin värin selkeästä muutoksesta,  lakkojen upeista väreistä ja glittereistä. Lisäksi nämä on pullorivinä niin kauniita, että pelkkiä pulloja voisi vain tuijotella.

Olin todella yllättynyt miten hyvin nämä vaihtoivat värejä, vaikka olin jo kahdessa blogissa nämä nähnyt. Strawberry Shortcakesta tuli marjaisa punainen, pikkurillin Rose on taas violetin sävyinen vaaleanpunainen, eivät ole niin samanlaiset kuin kuvassa näyttää. Chocolate moussesta tuli kivan värinen ruskeanharmaa, tykkään tuosta väristä kovasti. Nämä kannattaa näköjään levittää hyvin huolellisesti reunoilta, vaikka se on hieman vaikeaa kun sisällä lakatessa kynsilakka näyttää kirkkaalta, mutta auringonpaisteessa muuttuu tummaksi ja yllätykset tulevat esille. Muutamassa kynnessä näköjään mennyt lakkaa vähän yli tai jäänyt reunoilta vajaaksi... Tässä pikainen kuva Ikean parkkipaikalta vain.  Tässä kokoelmassahan on kuusi lakkaa, joten Sweet Cream jäi tähän settiin kokeilematta.

Seppälä: Snow White, Ruby Wing: Strawberry Shortcake, Doux, Chocolate Mousse, Cinnamon Bun, Rose.

2 kommenttia:

  1. Strawberry Shortcake on ihanuus ja tuoksu pitkäkestoinen - tuoksui tikullakin vielä parin viikon päästä toisin kuin saman seurueen pari muuta kaveriaan! :)

    VastaaPoista
  2. Joo huomasin tuossa kun swatchasin nuo lakat vihkoon varmaan viikko-pari sitten, niin vihko tuoksuu vähän vieläkin! Vuorokauden verran tuoksui kynnet silleen kivasti, että kun kättä vähän heilautti niin tuoksui, sen jälkeen on jo sen verran laimea omaan nenään, että pitää jo ihan kunnolla tuoksutella. :D Pakko pitää kynsiä naaman lähellä kun tuoksuu niin hyvällle ;)

    VastaaPoista