Kynsilakat

torstai 20. maaliskuuta 2014

Kynsilakkojen säilytysjuttuja



 Meillä alkaa olla talon remontti loppusuoralla. Tavaroiden paikalleen laittokin on vielä kesken, mutta ehdin jo omaan askarteluhuoneeseen koota ostamani Ikean Malm-lipaston ja Etsystä tilaamani kynsilakkahylly tuli postissa! <3 En olisi jotenkin uskonut että valitsen noin synkän värisen tapetin, mutta tuo tummanharmaa on kiva eikä näytä mitenkään synkältä edes. :) Nuo kruunukuvioden alaosassa olevat kultaiset kohdat kimaltelevat kivasti valon osuessa niihin. Meillä on samanlainen, mutta vaaleanharmaa-valko-hopea, tapetti olohuoneessa.
Harmi kun nämä kuvat ovat hieman harmaita ja suttuisia... :(

Kynsilakkahylly on Etsystä Dainty Creations (Dainty Boutique) -putiikista. Sieltä löytyy muitakin lakkahyllyjä ja myös eri kokoisena. Tätä yllä olevaa mallia näkyi myös ainakin mustana. Hintaa tuli yhteensä n. 124 e hyllystä (n. 80 USD), postimaksuista (Olikohan 55 USD) ja tullin rahastuksesta.  Laskujeni mukaan tuossa on nyt 58 lakkaa. Hyvä ostos, ihan törkeän hieno hylly ja sopii tänne niin hyvin. :)




Tässä vähän lakkoja mitä tässä nyt on, vaikea oli valita kun kivoja lakkoja on niin paljon! ;)

Loput lakat pääsivät Ikean Malm-lipaston ylälaatikkoon. Tässä laatikossa on sellaiset 300 lakkaa ja vielä jäi vähän tilaakin.

Toisen laation tässä oikeassa laidassa näkyy takana koristelujuttuja ja kynsilakanpoistoaineita ( vähän x-traa :D), alhaalla valokuvausboksini jonka anoppi jo meinas laittaa takan sytykkeeksi sekä kuvauslamppu. Karkkirasiassa minul on kynsienhoitojutut, alus- ja päällyslakat sekä leimaustarvikkeet. Jäätelörasissa on jo jotain lakkoja, mitä olisi seuraavana tarkoitus lakkailla ja ideat valmiina....

Toisen laatikon vasemmassa laidassa on lisää koristeita ja leimauslaatat. :) Paljon mahtuu tavaraa lipastoon, kaksi alimmaista laatikkoa ovat sitten muille tavaroille.

6 kommenttia: