Kynsilakat

maanantai 17. maaliskuuta 2014

OPI Pure 18k White Gold And Silver Top Coat


Nyt on sitten arvotavaraa kynsillä.:) Alla on nätin sävyinen ruskea Inglot 974, joka peitti kahdella kerroksella, vaikka näytti ihan lirulta ensimmäisellä kerroksella. Päällä OPI:n valkokultalakkaa yksi kerros. Melko pienenä hileenä hippusia nousi, mutta muutamia isompiakin sattumia pullossa on. Onhan tämä vallan upea lakka. Hippuset ovat hyvin ohuita, eivät jää törröttämään.


Joillekin on tainnut sattua parempi ja joillekin huonompi tuuri lakan pohjan kanssa, ja tuurilla sieltä tulee  kirkas tai keltapohjainen lakka. Tässä Pure 18k lakattuna valkoisen (H&M: In It For The Game) päälle, ja kivan pastellikeltainen se on... Ja vielä tummui hieman ruskeammaksi. Mutta toisaalta tämä on sellainen lakka, joka käykin minun mielestä paremmin tummien lakkojen päälle muutenkin, joten ei se minua nyt niin haittaa. Poikkeuksellisesti lakkapullokin on umpinainen kyljestä, niin ei näe minkä väristä lakka on.

Inglot: 974, OPI: Pure 18k White Gold And Silver Top Coat

H&M: In It For The Game,  OPI: Pure 18k White Gold And Silver Top Coat

2 kommenttia:

  1. Mä sain itseasiassa Cesarssilla niin hyvää palvelua et he tarkistivat ennen paketin lähetystä että Pure on kirkaspohjainen :-)

    VastaaPoista
  2. Oi mahtavaa! Suomihinnalla onkin hyvä saada takeet että on kunnollinen lakka. Itse otin riskin ja laitoin eBaystä tulemaan, oli kumpi tahansa. :D

    VastaaPoista