Kynsilakat

tiistai 12. marraskuuta 2013

Tähtikynnet ja Soap & Glory -juttuja

Melko kamalaa kuvaaminen ulkona tähän vuodenaikaan, kun tuntuu ettei joinakin päivinä päivä valkene ollenkaan ja kuvat on harmahtavia ja pikselimössöisiä ihan muutenkin näillä kuvaustaidoilla. Itse kun kuvaan ulkona, mutta ostoslistalla on päivänvalolamppu. Jospa saisin sen ostettua ja viriteltyä jonkinlaisen pahvilaatikon kuvauspaikaksi.

Näillä kynsillä on Gina Tricot Luxurious -lakkaa 2 kerrosta. Päälle on leimattu valkoisella H&M:n lakalla tähtiä Cheekyn laatasta CH51.

Cheeky: CH51

Gina Tricot: Luxurious, H&M: In It For The Game.

Lontoon juttuja!
Lontoossa käydessä viime tammikuussa minulta jäi ostokset tekemättä, kun oli hieman rajoituksia matkatavaroiden kanssa. Hypistelin muutamaan kertaan Soap & Gloryn tuotteita ja ne jäivät sitten kaupan hyllylle, mutta onneksi sain näitä nyt Suomeen. Vasemmalta Sugar Crush -rasvaa ja suihkusaippuaa, joissa limen ja hieman kiivin tuoksu, jokin makea tuoksuu näissä myös. Keskimmäinen Clean On Me -suihkusaippua tuoksui melko tavalliselle suihkusaippualle, jossa luvataan olevan vartalovoidetta mukana. Whipped Clean oli oma suosikkini, taivaallisen tuoksuinen suihkuvoi, joka tuoksuu pistaasille, mantelille ja vaniljalle. Tämä oli tosi kermaista, luvataanhan tässä olevan yli 25% kosteuttavia rasvoja. Oikeassa laidassa on matkakokoinen Clean, Girls -suihkusaippua, jonka tuoksusta tuli mieleen hajuvesikaupan tuoksu! Sellainen, missä vähän kaikki tuoksut ovat sekoittuneet toisiinsa. Vaniljaa ja orkideaa lupaa pakkaus.

Koska nämä loput tuotteet tulivat jälkitoimituksena, niin tässä lisää Sugar Crush-sarjaa, kuorintavoide. Tämä on niin herkkua, että tekisi mieli syödä tätä! Myös keskimmäinen Endless Glove-käsivoide tuoksuu kivalle, tässä on vaikka mitä tuoksuja sekaisin, joista erotan appelsiinin. Muita luvattuja tuoksuja ovat "frozen yuzu, green fig, jungle pomelo", mitä ikinä ovatkaan. Sitten on matkakokoinen hoitoaine  Glad Hair Day. Tämä tuoksui melko tavalliselle hoitoaineelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti