Kynsilakat

perjantai 1. marraskuuta 2013

Darling Diva Polish: 51 Shades Of HELL NO

 Darling Divan 51 Shades Of HELL No on hieman hologramminen vihreä lakka värikkäillä hexglittereillä. Saadakseni peittävämmän ja tumman lopputuloksen, laitoin alle Lumenen Luonto Herää -lakan, jolla pääsi aika lähelle sitä miltä lakka näyttää pullossa. Ensi kerralla jos laittaisi HELL NO:n valkoiselle pohjalle, jolloin saisi vaaleanvihreän pohjan. Tällainen vihreä on taas niitä värejä, joita ihastelen muilla ja kuvissa, mutta jotenkin vaan hassu väri itselle, vaikka ei mitään inhoreaktiota tai edes kovin suurta "ei tämä vaan ole minun värini" -tunnetta tullut.

 Lumene: Luonto Herää, Darling Diva Polish: 51 Shades Of HELL NO. 

Luonto Herää ei olekaan enää ainoa Lumenen lakkani, sillä muutama päivä sitten löysin kaupasta uusia Lumenen kynsilakkoja, joissa oli sen verran mielenkiintoisia yksilöitä, että päädyin ostoksille. 


Timantit Yössä, Timantti Hangella sekä Meren Hiekkaa.

Timantti Hangella, ooh mikä valkoinen tikkuhilelakka! Ihan suosikkini! Sokoksen kassatätikin pyöritteli tätä käsissään ja ja tuumasi että ihan kuin lunta.  Meren hiekkaa taas on hiekkalakka, kauneimman värinen sininen mihin olen tällaisissa törmännyt. Kivan talviset värit näissä ostoksissani, kohta tulee talvisempia kynsiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti