Kynsilakat

torstai 28. marraskuuta 2013

KBShimmer: All Elf´d Up ja Kosmetik4less.de -juttuja

Kynsillä on on 3 kerrosta KBShimmerin All Elf´d Up:ia, joka on jouluinen glitterlakka. Tämä lakka on kuitenkin kevyt aloitus joulunodotukselle, vielä en viitsi laittaa joulutarroja ja fimoja, niitä sitten joulukuun puolella.



KBShimmer: All Elf´d Up 


Tänään tuli postissa kosmetik4less.de -tilaus:
Essencen lakkoja: Romeo, That´s What I Mint!, Sweet As Candy, Sweet Or Nude?, Hey, Nude! (hiekkalakka), Off To Miami!, Fame Fatal. Essence on hyvä merkki hankkia perusvärejä, laadukkaita lakkoja edullisesti, n. 1,55 euroa pullo.

 Oli ihan pakko hankkia söpöt käsirasvat ja huulirasva. Nämä ovat NPW-merkkisiä. Pingviini -käsirasvan tuoksuna on Coconut Creme. Pidin tuoksusta, tuoksui kookokselle niin kuin pitikin, ei ollut omaan nenään mikään vahva tai kovin imeläkään tuoksu. Oikeanpuoleisen pöllö -käsirasvan tuoksuna on Cotton Candy. Ihan jees tuoksu, mutta ei mitenkään erikoinen, hieman makea, ehkä vähän jotenkin hedelmäinen. Vaikea sanoa mistä tämä tuoksu tulee. Näissä on tilavuutta hurjat 18 ml, mutta näitähän voi vaikka täyttää vähemmän kivassa pakkauksessa olevalla käsirasvalla. Edessä olevan huulirasvan tuoksu on Creme Brulee.Tässä on mieto karkkinen tuoksu, ehkä tätä voi jo sanoa cremebruleemaiseksi tuoksuksikin. Saa nähdä miten vaikeaksi osoittautuu kaivaa aikanaan huulirasvaa tuolta pöllön mahasta, kun huulirasva vähenee purkissa, mutta ihan hyvin tuonne taitaa sormi mahtua. :D

 Kokeeksi hankin myös ranskalaiseen manikyyriin tuollaisia tippitarroja. Lisäksi hopeisia mikrohelmiä sekä jouluisia fimoja.

Essencen kiivi-suklaa -käsirasva yllätti positiivisesti, todella hyvän tuoksuista. Raikas ja makea yhtä aikaa. Lisäksi hankin testiin pienen pullon Essencen hajuvettä Like A Day In A Candy Shop. Tämä oli hieman pettymys. Hajuvettä suihkauttaessa alkuun tämä haisi puhdistusaineelta, ja kun se oli haihtunut, ei hajuveden tuoksuakaan juuri haistanut. Todella mieto omaan nenään, jokin hieman kukkainen tuoksu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti