Kynsilakat

keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Pelikynnet ja uusia kynsilakkoja



Miehen syntymäpäivää vietettiin tuossa jokin aika sitten, ja tein peliaiheiset kynnet ihan sen kunniaksi. Etusormen ja keskisormen kuva on leimattu laatasta XL U ja loput Cheekyn laatasta CH39. Alla on valkoinen Essien Blanc. 

 XL U

 CH39

 Essie: Blanc, Konad: Black leimauslakka.

Ostoksia
Harlow & co:lle tuli myyntiin KBShimmerin kokoelmat Blogger ja Winter 2013. Näistä kokoelmista hankin seuraavat lakat vasemmalta oikealle: Kringle All The Way, Sand In My Stocking (by The PolishAholic), Toast-ess With The Mostest (by Peachy Polish), All Elf´d Up sekä Pretty In Punk.Toinen ja kolmas siis ovat bloggareiden suunnittelemia lakkoja. Kolmessa ensimmäisessä lakassa glitterit ovat pyöreitä, mikä on kivaa vaihtelua ainaisille kuusikulmaisille! Hienoja joululakkoja. Kokoelmissa olisi ollut myös pari lumihiutalelakkaa, mutta ne myytiin heti pois, joten en saanut ostettua niitä. Siksi päädyin ostamaan lumihiutalelakan muualta, ja samaan pakettiin lähti Super Nailsilta Etsystä pari muutakin kynsilakkaa:

 Neon Noel, Patriotic, Santa Baby, Breast Cancer Awareness, First Snow sekä We´ll Never Be Royal (Blue).


Samat vielä toiselta puolelta, kun tarrat on edessä. Santa Babyn pohja näyttää luonnossa hieman hopeammalta kuin kuvassa. Breast Cancer-lakassa on paljon vaaleanpunaisia sydämiä neliöglittereiden ja pienen hileen lisäksi. First Snow:ssa on valkoisten lumihiutaleiden lisäksi valkoista hilettä, hexejä ja nelikulmioita. Super Nailsilta tilatessa ei tarvitse epäröidä, vaikka suoria postimaksuja Suomeen ei sivulla esitetä. Tilaaminen tapahtuu ottamalla myyjään yhteyttä ja hän selvittää postikulut. Näille kuudelle tuli postikuluja 14,50 dollaria.

Muutama Harlow:n tilauksessa myös tullut: Jindie Nails: Candy Land Remix ja Fun Intended.

Wicked Polish: Expired Pixie Dust. Tässä on seassa mustia sydämiä, kuten näkyy. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti