Kynsilakat

perjantai 10. huhtikuuta 2015

Essencehyllyllä kotikaupungissa!


 Meille Joensuuhun tuli Carlson-tavarataloon Essencen kosmetiikkaa toissa viikolla, joten ei voisi asiat paremmin olla! Heti kun kynnelle kykenin, oli pakko käydä ihastelemassa kosmetiikkahyllyä. Mukaan lähti neljä lakkaa, meikkivoide ja puuteri. Muutamaa päivää myöhemmin oli tarkoitus lähteä Tuusniemen mökkireissulla lenkille, mutta sattumien kautta päädyin Kuopion Matkuksen Halpa-Halliin Essence-ostoksille. :D Kuopiossahan on aina silti asiat paremmin kuin Joensuussa, savolaisilla on tuplasti isompi Essencehylly kuin meillä karjalaisilla. Kävin Kuopiossa nyt toista kertaa, Kuopioon Essence tuli jo viime vuoden puolella. Aivan loistava juttu, että Essence leviää nyt Suomessakin. Yksi niitä asioita joita Puolassa asumisesta on ikävä, on Essence. Essencen leviämisuutisia voi lukea Facebookin Kynsikoristelut-ryhmästä, jossa kaikkien kynsilakkaajien supersankari, Essence-mies, infoaa kuulumisia. Sinne siis!

Ensimmäinen uusi Essence pääsi jo kynsille, nimeltään A Whisper Of Spring. Lakka peitti kahdella kerroksella. Koostumus oli jotenkin erilainen kuin aikaisemmin, mutta kiltisti levittyi kynnelle.  Vanhat Colour & Go -lakat korvaantuvat  näillä uusilla The Gel -lakoilla, jotka ovat normaalin kynsilakan tapaan käytettäviä, eli eivät tarvitse lamppua kovettuakseen. Onneksi pullo pysyy samana. Essencen päällä H&M:n Pastel Dots. Valmiita kynsiä katsellessa ihmettelin, miten nämä näyttävät niin tutuilta, mutta sitten muistin että olen laittanut joskus lilan liukuvärin päälle Lorealin Confettis-lakkaa. Tulos oli hieman samantyylinen.

Essence: A Whisper Of Spring, H&M: Pastel Dots 

Joensuun löytöjä: Whatever!, Forgive Me, A Whisper Of Spring, Engaged

Kuopion löytöjä: Crazy Fancy Love, Lady Mermaid, kynsinauhakuorinta, pikakuivattavat tipat.

4 kommenttia:

  1. Nami lakkaus! Ihana, että noita Essencejä on täällä Oulun seudullakin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Hyvä juttu että näitä saa nyt Suomestakin!

      Poista
  2. Onpa söpöt! Vitsi tunnustaudun kyllä niin Joenzoo faniksi, että! Innostus lähti, kun sisko löysi sieltä miehen ja heidän häät oli siellä:) nyt vaan ootan koska tehdään uus yökylä reissu Joensuuhun!!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Tervetuloa Joensuuhun uudestaankin, nyt passaa tulla tänne kynsilakkaostoksillekin. ;) Onhan tämä kiva kaupunki!

      Poista