Kynsilakat

lauantai 27. joulukuuta 2014

Kynsien ja joulupallojen lakkailua



 Kunpa olisin saanut vangittua taas kuvaan näiden lakkojen upeuden. Varsinkin punaisesta tuli suosikkini, lakka on Catherine Arleyn 800. Hopeinen on saman merkin 676. Molemmissa on hieman holografista efektiä. Jouluaiheiset Claire´s fimot ja Cheekyn strassit koristeina. Hankin minikokoisia kuusen palloja ja lakkailin niitä kynsilakoilla, tässä Golden Rosen Jolly Jewels 106 -pallo ja alla lisää!


Catherine Arley: 676, 800 


 Ylärivi: Golden Rose: Jolly Jewels 106, OPI: Muppets World Tour, Etude House: xoxo Minnie 5
Alarivi: Etude House: Play 117, Etude House: Play 119, OPI: More Than A Glimmer
OPI: Muppets World Tour, OPI: More Than A Glimmer, Etude House: xoxo Minnie 5, Etude House: Play 119, Etude House: Play 117, Golden Rose: Jolly Jewels 106

3 kommenttia:

  1. Kynnet on kyllä makeat! Ja noi kuusen koristeet on ihania.

    VastaaPoista
  2. Sulla on paljon lakkoja! Ehditkö käyttää aina loppuun vai kuivahtavatko?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan noita kertynyt. :D Hitaasti tuota kokoelmaa kuluttaa, mutta yksikään ei ole kelvottomaksi vielä mennyt. Pitää vaan puhdistaa kynsilakanpoistoaineella pullon kierteet säännöllisin väliajoin ja tarvittaessa lisätä kynsilakanohentajaa, jos alkaa lakka paksuuntua. Itselläni oli muistaakseni Mimax-verkkokaupan ohentajaa, mutta en nyt huomannut siellä enää sellaista niin tilasin Seche Restore-ohentajaa. Normaalikaupoista taitaa saada Mavalan ohentajaa vissiin?? Aika hyvin lakat kestää onneksi aikaa, kun vertaa muuhun kosmetiikkaan. Ei mene pilalle helposti.

      Poista