Kynsilakat

maanantai 15. joulukuuta 2014

China Glaze: You Move Me

Taannoin kynsimiitistä sain Consult Ladyn (www.consultlady.fi) sponsoroiman China Glazen magneettilakan You Move Men sekä magneetin. Lakkasin ensimmäisen kerroksen lakalla normaalisti ja vasta toisen lakkakerroksen kuvioin magneetilla. Hieman saa kynsien tummuuttakin säädeltyä lakkakerrosten määrällä. Tämä oli helppo ja nopea tapa koristella kynnet! Ainoastaan aivan tarkka kohdistus valitussa kuviossa oli vähän hankalaa sihdata kuvion keskusta keskelle kynttä, niin meni hieman vinoon. You Move Me on nätti lakka ja toki magneettilakkoja voi käyttää tavallisina lakkoinakin.

China Glaze: You Move Me

5 kommenttia:

  1. Tosi hienot! Itse omistan kaksi magneetti lakkaa ja niissä ei magneetti kyllä ole toiminut:/ magneetti on myös tosi pieni joka lakkojen mukana tuli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Höh, minkä merkkisiä ne sellaiset magneettilakat on jotka ei toimi? :O Aika nopea kyllä saa olla, että lakan levittämisen jälkeen vaan äkkkiä magneettia ylle. Tuossa Chinan magneetissa on hyvän kokoiset magneetit hieman pidemmillekin kynsille.

      Poista
  2. Hauskan näkönen kuvio tulee tuohon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuli kyllä kivat kuviot ja hyvä että on samassa magneetissa kolme eri kuviota, niin riittää seuraavillekin kerroille jotain uutta. :) Ja tietääkseni eri lakkamerkeillä on vielä erilaisia magneetteja.

      Poista
  3. F flormarin magnetic twist lakka.luin ohjeet monesti, mut ei toiminut :/

    VastaaPoista