Kynsilakat

tiistai 16. syyskuuta 2014

Kristallikruunukynnet


Näiden kynsien ajatus lähti nimettömässä olevasta kruunuvalaisimen kuvasta, joka on valtavan hieno! Sitä oli tarkoitus laittaa useampaankin kynteen, mutta jouduin muuttamaan hieman suunnitelmia. Leimaaminen oli vaikeaa, kuva on todella yksityiskohtainen eikä meinannut leimautua kokonaisena ja välillä meni ihan vinoonkin....  Siksi keskisormeen etsin helpomman kuvion, jolla homma oli kerralla selvä. Kynttiläkruunukuvio on Winstonian laatasta W215 ja keskisormen kuvio Cheekyn laatasta European Romance. Kuvia leimatessa tuli testattua uutta leimauslakkaakin. Olen tähän asti käyttänyt Konadin mustaa, mutta nyt leimasin Essencen mattamustalla Stampy Polishilla. Konad on mieleeni enempi, kuvat leimautuivat paremmin ja vahvemmin varsinkin noin yksityiskohtaisessa kuvassa, mutta kyllä muuten ajoi asiansa oikein hyvin.

 Kaikki käytetyt lakat ovat hiekkalakkoja. Valkoinen on Golden Rosen Holiday 70. Lakka ei ollut mitenkään peittävä, taisin laittaa 5 kerrosta! Keskisormessa on Golden Rosen hopeanvärinen Holiday 51. Etu- ja pikkusormessa on Barry M:n Majesty, jonka hiekkaefektistä tykkäsin enemmän kuin noista Golden Rosen. Niitit on saatu Adeninasta. Tykkään leimata tekstuurilakkojen päälle, kun on välillä hankala keksiä mitään muuta koristelua niiden päälle. Niitit kyllä karisivan aika pian pois, kun ei ollut päällyslakkaa näissä.

 Golden Rose Holiday: 51, 70, Essence Stampy Polish: 2 Black, Barry M: Majesty

 Cheeky: European Romance

Winstonia: W215

 Olin kaverin kanssa kaupoilla kiertelemässä ja pienestä yllytyksestä hän sai minut ostamaan tällaisen kirjan kynsien suunnitteluun. :D Sisällä on käsien kuvia yksitellen, kahden käden kuvin, eri asennoissa ja vielä tuollaisia kehässä olevia, joihin olen maalaillut jo muutamia kynsisuunnitelmia. Onhan niitä kynsikiekkojakin toki harjoittelua varten, mutta nyt minulla on tällainen kirja! :D Jee. Yksi oikea kiekko minulta löytyy, siihen suunnittelen myös, mutta se on aina täynnä, vaikka vedän vaan uuden kerroksen lakkaa vanhojen päälle...




2 kommenttia:

  1. Onpa nätit kynnet! Tuo nimettömän leima on superihana...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Olisipa samantyylinen kokokynnen leima jossakin laatassa! Tai jos onkin, niin olisi kiva löytää sellainen leimauslaatta.

      Poista