Kynsilakat

maanantai 15. syyskuuta 2014

Audrey Hepburn-kynnet

 Ennen kynsilakkoihin hurahtamista olin kyllä välillä miettinyt, mistä löytäisin kivoja lakkoja ja koristeita. Kerran törmäsin kynsiin, joihin oli leimattu Audrey Hepburnin kuvat, ja siitä lähti kynsiharrastukseni kunnolla vauhtiin ja löysin Audrey-kynsiä googletellessa suomalaiset kynsijuttuja myyvät nettikaupat ja blogit. Sitä myötä myös ensimmäiset leimatut kynteni olivat Audrey-kynnet. Tässä toisenlainen versio Audrey-kynsistä. :) Kultainen hiekkalakka on IsaDoran Gold Crush, leimat ovat laatasta OB38. Nimettömän musta lakka on H&M Manhunter, jota koristaa L'Oréalin Goldleaf-lakka.


 IsaDora: Gold Crush, Konad: Black leimauslakka, H&M: Manhunter, L'Oréal: Goldleaf


Laatta: OB38

Joensuussa oli reilu viikko sitten kynsipiknik, johon minulla oli kynnet ja laukku samaa sarjaa. Laukun olen ostanut jokunen vuosi sitten Cybershopista. Myös säilytyslaatikkokin minulta löytyy Audrey-kuvallisena, tuo on swappailutavaraboksina. ;)
 Kynsipiknikin sponsorina oli LivBox, ja saimme alla olevat tuotteet.

Mschicin huulikiillon sävynä on Baby Pink. Väri ei ehkä ollut minulle aivan paras, mutta tykkäsin tästä muuten. Yllättävän kivasti tuli huulikiilloksi väriä huulille, vaikka tämä ei mikään superkiiltävä ollut. Lumenen Lab korjaava yövoide on ihoa heleyttävä ja ryppyjä silottava, kohderyhmänä 40+. Bicin 4-teräisessä höylässä on liikkuva teräosa, joka myötäilee ihoa. Cutrin Reflection Color Boost shampoo on värikäsitellyille hiuksille. Minulla on testissä uusi suoraväri, joten vaikea sanoa johtuiko väristä vai shampoosta, mutta ainakin väri pysyi todella hyvin päässä ja tukka oli kiiltävä pesun jälkeen, että ei tämä ainakaan huonoa shampoota ollut. Tuoksukin oli miellyttävä, mukavaa vaihtelua pistävän hajuiselle Tigin shampoolleni. Neutrogenan Visibly Clear Pore&Shine-kuorinta yllätti positiivisesti. Vaikka pakkaus on omaan silmään hieman tylsähkö, tämä oli suosikkituotteeni näistä. Tämä tuoksui tosi kivalle, mandariinille ja limelle, ja kuori kasvoja hyvin.


3 kommenttia: