Kynsilakat

maanantai 20. toukokuuta 2013

Yhdet onnistuneet ja yhdet epäonnistuneet....

Lakkana Essien Mint Candy Apple ja päälle laiton siirtokuvat, joissa nukkeja. Siirtokuvat olen hankkinut  Mimaxista. Koska nuo kuvat ovat kohtalaisen isoja, oli vähän hankalaa saada ne oikenemaan kaarevalle kynnelle niin ettei tule kupruja sivulle, mutta melko nätisti ne lopulta asettui. Aika jännä kun oli nuo ihan water decalsit, vaikka ohjeessa ei puhuta vedessä liottamisesta mitään. Kokeilin että olisiko ne irronneet arkista ja olisiko ne voinut laittaa ihan sellaisenaan kynnelle kuten ohje sanoo, mutta ei se toiminut, ennemmin ois varmasti kuvat hajonneet!


 Essie: Mint Candy Apple


Nämä on vähän epäonnistuneet. Kivat Color Clubin lakat alla ja yritin leimata Konadin m43 -laatasta kuvia mutta ei siitä tullut taas mitään. :D Lopulta kyllästyin ja jätin kynsille jotain mikä oli edes jotain sinne päin ja annoin olla, kun ei jaksanut enää yrittää. Joo... Tilasin XL-löllöstamperin kokokynnen leimausten kokeiluun ja Konadinkin leimasimen, että harjoittelen ja kokeilen niilläkin sitten, jos joku olisi hyvä... Tällä hetkellä on Essencen leimasin käytössä.  Tekisi mieli leimailla, mutta se vaan ei aina onnistu ihan niin kuin haluaisi. :) Jospa jälki paranisi kun harjoittelisi ja hakkaisi päätä seinään tarpeeksi monta kertaa....:D

Nämä lakathan on tuoksulakkoja ja tuoksui tosi hyvälle! varsinkin sininen, karkkinen Wicked Sweet ja pinkki, purkantuoksuinen Yum Gum. :) Oranssi, vihreä ja keltainen saivat alleen valkoisen lakan, koska eivät peitä tarpeeksi.

Color Club: Wicked Sweet, I Always Get My Man-darin, The Lime Starts Here, Yum Gum

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti