Kynsilakat

torstai 30. toukokuuta 2013

Ensituntuma Konadin leimasimeen

 Voi että, olisi kannattanut tilata jo heti alkuunsa Konadin leimasin! Minulla oli tuo Essencen leimasin aikaisemmin, mutta ei se ole kovin hyvä, kun tarviis vissiin olla Essencen leimauslakkakin kun se on ainoa jolla nyt jotenkuten onnistui leimaaminen. XL-stamperiakin kokeilen kunhan teen sellaiset kynnet joihin ei tule Konadin leimauslakkaa, kun kuulemma se leimasin ei toimisi Konadin lakkojen kanssa Facebookin kynsikoristeluryhmästä saadun tiedon mukaan.

 Eihän nämä maailman hienoimmat ole, vielä on vähän opettelua. Ihan ihmetytti miten helppoa oli leimata, ja tein kauhean nopealla tahdilla alussa, niin kuin joissakin leimailuissa on pitänyt tehdä että lakka ei kuivu kiinni.  Mutta vielä mitä, ei se lakka niin nopeasti kuivunutkaan  tässä tapauksessa ja ihan olisi ollut aikaa leimata! Vau! Mutta jos sitten jatkossa vähän keskittyisi länttäämään leimat oikeisiin kohtiin. Ja iso plussa tuosta pienemmästä leimauspäästäkin, se on tosi hyvä kun tykkään myös aika pienistä kuvista.

Essencen leimasin, XL-leimasin ja Konadin leimasin. Kaikki tuntuukin hieman erilaisilta leimauspäästään, mutta Essence tuntuu silti aivan erilaiselta kuin nämä toiset. 

Vipera 226, Konad Special Nail Polish -leimauslakka Gray Pearl

Viperaa tarvitsee kolme kerrosta.  Tuo Konadin leimauslakka on tosi kivan värinen pullossa, mutta en erityisemmin välitä siitä kynsillä, se on niin kultaisen oloinen ja tuntuu häviävän pohjaan, että ruskeampi lakka ois ehkä mieluisampi sittenkin itselleni.

Pöllöleimat ovat Bundle Monsterin laatasta 309. Pikkurillissä on yksittäinen pöllö ja muissa ylempi kokokynnen pöllöleima.

2 kommenttia:

  1. Nyt on jälleen kerrottu täysin puppua fabon puolella! Mulla XL-stamperi toimii erittäin hyvin, jos ei liiankin hyvin Konadin lakkojen kanssa! :)

    VastaaPoista
  2. Aijaa, aika jännä. Onko se tuollainen samanlainen kuin minulla tossa keskellä? Kun niitä on cesarsshopissa tuollainen samantyylinen mutta kovapäinen (tää minun piti olla sellainen löllö, mutta ei tuonne kynsi yhtään uppoa, on melko samanlainen kovuudeltaan kuin tuo Konad). Että onkohan niissä eroa sitten? :o Ja Adeninassakin oli jotain nimellä XL-stamper ja nekin oli erilaisia. Pitääpä testata miten Konadin leimauslakat toimii sillä ja kirjoitella, mutta olis kyllä todella hyvä jos toimii!

    VastaaPoista