Kynsilakat

tiistai 16. huhtikuuta 2013

Fantasy Fire

Talven aikana tuntui olevan suuri Fantasy Fire -mania kynsipiireissä, ja itsekin kävin katsomassa Max Factorin tarjontaa Rossmann -kaupassa Puolassa ollessani.  Kaunis violetti hologrammilakka, joka hohtaa oranssina tai vihreänä katselukulmasta riippuen. Tulee mieleen revontulet tästä! Fantasy Fire on aika litkua, peitti vasta viidennellä kerroksella ja oli huono levittymään. Onneksi sentään kuivui loistavasti.


 Mietin että jos laittaa Fantasy Firen päälle China Glazen Whirled Awayn, näkyykö mustat hileet ollenkaan kun molemmat ovat näyttäviä lakkoja, vai näkyvätkö vain valkoiset hileet typerän näköisinä, mutta omasta mielestäni näistä tuli ihan mukiinmenevät. Lisää tällaisia ei-glitterisiä hileitä, kiitos! <3 Ja kyllä, tykkään tikkuhileistä. Whirled Away on upeasta Cirque Du Soleil -kokoelmasta.

Max Factor: Fantasy Fire, China Glaze: Whirled Away. 


Eilen sain postista Mimax -tilauksenkin, joka rakentui lähinnä OPIn Lights Of Emerald Cityn ja Orlyn Peaceful Oppositionin ympärille, joita oon himoinnut.

OPI: Lights Of Emerald City, Orly: Peaceful Opposition, Orly: Sashay My Way.

China Glaze: Graffiti Glitter, Winter Holly, Marry A Millionaire.

Lisäksi tuli setti glitter dust -purkkeja, joissa on pientä värillistä hilettä, jonka seassa on myös hieman hopehilettä ja hopeahexgritteriä.

Paketillinen erivärisiä salmiakkihileitä myös.

Kaikkia kivoja kynsitarrojakin.




4 kommenttia:

  1. Oi mitä ostoksia! Ihania lakkoja ja krääsöjä::)

    VastaaPoista
  2. Eiks olekin! :) <3 Pääsee testailemaan kaikkee uutta taas, kunhan vaan vanhat lakat kuluu että pääsee ottamaan ne pois ja suunnittelemaan uutta, haha.

    VastaaPoista
  3. Fantasy Fire on topperi eli sitä ei ole tarkoitettukaan peittäväksi. Halusin vaan mainita, ettei jää semmoista oloa että lakka on huonolaatuinen:)

    VastaaPoista
  4. Kiva kun nyt vasta kerroit. :D Ois kyllä tosiaan ehdottomasti tarvinnut jonkun muun lakan alle, jos olisi halunnut vähemmän kerroksia. Ja kun ei tuossa lue mitään että olisi topperi, lukee vaan "nail polish" niin mistä näitä voi tavallinen ihminen edes tietää. Ihan aiheesta haukun. :D Esimerkiksi jelly-tyylisistä lakoistahan näkee melko hyvin jo silmämääräisesti, ettei se peitä, mutta tämä näyttää aika täydeltä tavaralta pullossa.Hmm.

    VastaaPoista