Kynsilakat

maanantai 8. huhtikuuta 2013

Bambikynnet, ostoksia ja kynsilakkaboksin tuunailua

 Päätinpä kokeilla taas leimailua, kuvioksi halusin tuollaisen bambin laatasta XL U. Oli tarkoitus, että olisin sen leimannut vihreälle pohjalle, mutta mutta.... Ruskean kultainen Konadin leimauslakka on kyllä melko vaalea, ja testikiekolle kokeilun jälkeen päädyin kuitenkin valkoiseen pohjaan. Tämä oli vasta toinen leimailukertani, ja kynsiä meni uusiksi kerta toisensa jälkeen milloin minkäkin syyn vuoksi. Ei oo helppoa! :D Vähitellen alkaa tuo kohdistaminen onnistua jo vähän sinnepäin, mutta kunpa saisi vielä siististi koko kuvan leimattua kaarevillekin kynsille ilman että tärähtää tai jotain. Jäihän nuo vieläkin vähän sotkuisen näköiseksi. Sitten vielä etusormeen ja keskisormeen, jotka tein ensimmäisinä, tuli kupliakin, aargh.

Konadin leimauslakka oli kyllä oikein toimivaa, tuntui paremmalta leimattavalta kuin Essencen leimauslakka, jota olen aikaisemmin kokeillut. XL U -laattakin oli positiivinen kokemus, kuvat toimi hyvin. Essien Blanc on ihan hyvä perusvalkoinen lakka, mutta en näe kovinkaan paljon eroa toiseen valkoisen lakkani välillä (H&M: In It For The Game). Essie oli vähän paksumpaa kuin H&M, mutta peitti vasta kolmannella kerroksella.

Essie: Blanc, Konad: Gray Pearl.

Käytiin viime viikolla Helsingissä ja laivalla ja ostin muutaman uuden lakan. Gina Tricota ei meiltä Joensuusta löydy, joten oli kiva käydä siellä. Kynsilakkoja sai 3 kpl kympillä.

Gina Tricot: Disco, Purple Multi Glitter, Silver Lake, Candy Mint, Candy Peach, Nude.

Seppälä löytyy täältäkin, mutta olen kaivannut erityisesti harmaata lakkaa, niin ostin sellaisenkin ja muutaman muunkin. Myyjäkin ihasteli sävyvalintoja. :) Oon nyt viehtynyt tällaisiin likaisiin sävyihin, kun yleensä tykkään pastelleista, neoneista, glittereistä...
Wild & Mild: Nude Cat, Office Chic, Lovely Rat, Mantra.

Laivalla (Viking XPRS) oli Essien normaalihinta 11,70/kpl, ja lisäksi ota 4, maksa 3. Yhden hinnaksi jäi siis noin 8,8e.
Essie: Buy Me A Cameo, Sugar daddy, Peach Daiquiri, Chinchilly.


Minulla on tällä hetkellä kynsilakat tällaisessa kannellisessa laatikossa, joka on juuri sopivan korkuinen kynsilakoille ja tavaraa mahtuu paljon, ainoastaan Flormarit ei mahdu. Laatikkoon mahtuu suurin osa lakoista. Ois kiva kuitenkin olla joku yhtenäinen ja järkevä säilytyspaikka näille. Laatikko on vanha torkkupeiton laatikko, jonka päällystin lahjapaperilla ja laitoin vähän pitsiä ja kukkia koristeeksi. Kontaktimuovia päälle, että kestää kulutusta.
 Kun järjestelin lakkoja uudestaan, melkein automaattisesti näytti parhaat lakat hakeutuvan tähän laatikkoon ja halvemmat lakat sitten muihin laatikoihin....
 Aluslakkoja, päällyslakkoja, kynsikuorintaa, koristelu- ja leimauslakkoja, leimasinta, dotting toolia ja pikkulaattoja säilytän tällaisessa rasiassa, että usein tarvittavat tavarat  ja erikoisjutut on samassa laatikossa, jonka voi ottaa aina kätevästi esille kynsiä laittaessa. Tuossa päällä vielä yleensä pyörii nippu vanulappuja ja kynsikiekko, jota käytän lähinnä testailuun ja suunnitteluun.
 Loput lakat on säilytyksellisesti ongelmallisia, säilytän tällä hetkellä niitä rumissa pahvilaatikoissa.Ois kyllä kiva keksiä joku kiva säilytyspaikka näille, vaikka lipasto. Ikean Malm ois kiva!  Meillä on kyllä niin ahdasta, että sellaisen saaminen tänne ei tunnu realistiselta. Ehkä sitten jossain toisessa asunnossa...
 Ja nyt kun tuli kaikki muutkin kynsijutut esiteltyä, niin laitetaanpa nämäkin. Tällaisesta purkista löytyy mikrohelmiä, irtoglittereitä ja hileitä, fimoja, strasseja, tarroja, teippiä.... Melko ahdasta alkaa tossa purkissa olla. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti