Kynsilakat

keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Zoya: Cosmo


Näissä kynsissä yhdistin valkoisen Essien Blancin sekä tekstuurilakan, Zoyan Cosmon. Cosmo sopi hyvin kynnen kärkeen sivelyyn hieman liukumaisesti, koska mukana on pienempää ja isompaa glitteriä. Hyvin nätti lakka hologlitterillä! Kimallusta riitti, ja lisää kimallusta tuli strasseista.



Essie: Blanc, Zoya: Cosmo

7 kommenttia:

  1. Ihana lakka ja muutenkin tosi kaunis lakkaus :)

    VastaaPoista
  2. Kivannäköinen kombo, tykkään!! Tohtisikohan sitä itse koittaa jotain tän kaltaista noilla rouheammilla tekstuureilla... Muutenkin mulla on Zoyat jääneet viime aikoina vähän paitsioon - tämä lakkaus nyt siitä muistutteli...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tohtii kyllä! :) Kivasti yhdistyi, ja jos on liian outoa, niin päällyslakka silottaa hieman. Zoyat esille vaan, kivoja lakkoja. <3

      Poista
  3. Upeat! Itse en tule strassejen kanssa kauaa toimeen. Jäävät aina kaikkeen kiinni, mutta testiin menee tämän tyyliset kynnet ilman timanttia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Päällyslakka tasoittaa hieman, että strassit eivät jäisi kiinni, mutta sumentaahan se aikalailla strassin kiiltoa. Mutta tuli heti mieleen OPIn I Snow You Love Me-lakka! Katsopa Googlen kuvahausta jos kiinnostaa. Usein olen nähnyt kuvia, joissa on ongittu kyseisestä lakasta noita isoja glittereitä samaan tyyliin kuin olisi käytetty strasseja, joten siitä voisi olla korvaajaksi. :)

      Poista