Kynsilakat

torstai 27. marraskuuta 2014

Lumihiutaleita

Omistan kohtalaisen vähän OPI:n cremelakkoja, vaikka tykkään niiden kauniista sävyistä kovin paljon. Brasilia-kokoelmasta tulikin haalittua useampia itselle, tässä pari niistä. On nää vaan niin nätit sävyt. Etusormessa ja pikkurillissä Taupe-less Beach ja keskisormessa ja nimettömässä Don´t Bossa Nova Me Around.

Isot lumihiutalekonfetit ovat askartelukaupan tavaraa ja melko epäkäytännölliset kun jäivät törröttämään monesta päällyslakkakerroksesta huolimatta. Pienempi lumihiutalehile taas on Super Nailsin First Snow -lakkaa. Tuossa lakassa on myös lumihiutalekonfetteja, mutta sen verran laihasti, että alkaa jo olla vaikeaa onkia niitä ylös, joten tällä kertaa kokeilin korvata ne irtonaisilla konfeteilla. First Snow on yksi suosikkilakkojani ja tuolla olenkin jo muutamat kynnet tehnyt ja kyllä sieltä siis alkuun ihan kivasti lumihiutaleita tuli. Huomasin, että lakassa olevat konfetit ovat pienempiä ja niissä ei ole noin ulkonevia sakaroita, joten eivät jää noin pahasti törröttämään kuin nämä askartelukonfetit.

Harmi kun tuolla Super Nailsin Etsy-kaupassa on nykyisin postitus vain Yhdysvaltoihin, mutta en tiedä jos sieltä voisi kysymällä taas saada lakkoja Suomeen. Olisi niin kivoja kynsilakkoja tuolla.

OPI: Taupe-less Beach, OPI: Don´t Bossa Nova Me Around, Super Nails: First Snow, Artemio askartelukonfetit

5 kommenttia: