Kynsilakat

maanantai 13. lokakuuta 2014

Kahvikynnet


 

Katarooma haastoi minut tekemään ruskeat kynnet, joten tällaiset tein. :) Tuo Barry M Cappucino on tosi nätti harmaanruskea. Lakkaa on kaksi kerrosta ja kuivui mukavan nopeasti. Kahvipavut on leimattu Cheekyn Home Sweet Home -laatasta ja kupit MoYou London Tourist 1 -laatasta.

 Cheeky: Home Sweet Home

MoYou London: Tourist 1

Palaan vielä Roosa nauha -päivän tunnelmiin. Ruusut olivat hankintalistalla, mutta päädyin kokeilemaan myös Lumenen valokynää, CC-voidetta ja ei minulla ole ennestään metallipinkkiä hiekkalakkaakaan, tuo on niin nätti. :)

 

4 kommenttia:

  1. Hauskat kynnet! Hei onko noita laattoja vaikea käyttää? Itse laitan kynsiä ahkerasti , mutta en vielä noita ole kokeillut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Periaatteessa tekniikka on yksinkertainen:suditaan lakkaa laatalle, vedetään vaikka vanhalla kirjastokortilla ylimääräiset lakat pois ja painetaan leimasimella kuva laatasta kynteen. Käytännössä menee sitten välineurheilun puolelle. :D Jos ei muutamien harjoitusten jälkeen onnistu, niin todennäköisesti vika on välineissä, ei tämä niin vaikeaa ole. Leimasimia on hyviä ja huonoja, itse olen tykännyt Konadin leimasimesta ja mustasta leimauslakasta. Konadin värillisistä leimauslakoista en niinkään, minulla yksi on ihan haalistunut ja olen kuullut että esim. kulta ja hopea eivät ole hyviä. Myös kynsilakanpoistoaine sais olla öljytöntä tai vähäöljyistä, kun puhdistaa laatan (kuva ei muuten leimaudu kunnolla). Minulla on ihan S-markettien X-trakin toiminut hyvin. Youtubesta löytyy hyviä videoita (nail stamping tutorial) ja jos tarvitsee ohjeita niin yritän neuvoa! Voin kyllä suositella leimaamista, kivat kynnet saa jaa kuvia on paljon erilaisia!

      Poista