Kynsilakat

lauantai 5. huhtikuuta 2014

Ostopostaus saippuoista, voiteista ja kuorinta-aineista

Muutaman kerran on tullut esiteltyä täällä blogissa jotain kivoja suihkusaippuoita, käsirasvoja ja kuorinta-aineita kynsien ja kynsilakkojen ohessa. Tykkään kivantuoksuisista tuotteista,  niin haluaisin esitellä teillekin jotain löytöjä, joita on tullut tehtyä sitten viime kerran.

Ainakin Viking Linen Gabriellalta löytyy Victoria´s Secretin tuotteita. Niitä tuli nuuhkittua viime kesänä Kreetan reissulla, mutta jätin ne välistä tuolloin. Viime viikonloppuna ostin sitten laivalta ensin Midnight Dare -käsi- ja vartalovoiteen, mutta se oli sen verran mieleistä, että ostin vielä Amber Romancenkin.  Näissä kiehtoo erikoinen, mutta silti hienostunut, pehmeä tuoksu. Vasemmanpuolimmaisessa tuoksuina siis vadelma ja santelipuu, oikeanpuolimmaisessa meripihka ja creme anglaise. Ihastuttavia tuoksuyhdistelmiä molemmat, ja plussaa siitä, että nämä tuoksuvat oikeasti! Creme anglaise vaati googlettelua, se on jälkiruokakastike, johon laitetaan esimerkiksi kermaa ja vaniljaa. :)

 Body Shopin tuotteista pidän chocomania -body lotionista, myös sarjan suihkugeeli on mieleinen. Tässä kuvassa kuitenkin vielä ihanampi suihkugeeli, brazil nut.

 Aiemmin tuli mainittua beautycosmetic.biz -kaupasta tilaaminen, niin kynsilakkojen ohella tilasin Joannan/Naturian tuotteita. Tutustuin merkkiin Puolassa, ja nämä kuvan tuotteet ovat uusia tuttavuuksia merkiltä. Pidän siitä, kun nämäkin tuoksuvat kunnolla ja juuri siltä mitä luvataan.Kylpyöljy ja rasva ovat niin hyvän tuoksuisia, että tekisi mieli syödä. :) Oikealla oleva inkiväärintuoksuinen kuorinta vaikutti niin jännältä, että piti testata! Ja jännä se olikin, tykkäsin. Aika eksoottinen ja raikas. Saman sarjan kuorintoja hankin Puolasta kahvin ja mansikan tuoksuisina, ne ovat suosikkejani. Koostumus on sokerinen.

Puolassa minulla oli myös Farmonan tryffeli-käsirasva, jota saa myös tuolta beaytycosmeticilta, se oli myös mieleistä. Päätin sitten kokeilla saman sarjan rasvaa, jossa tuoksuna on cappuccino ja tiramisu. Tämänkin tuoksu on hyvä, ehkä vähän sellainen äkkimakea ja hieman jotenkin teollisempi kuin Joannan tuotteissa. Tämän koostumus on vähän outo, mutta pidän tästä silti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti