Kynsilakat

perjantai 21. helmikuuta 2014

Aristokatit-Marie


Aristokatit on suosikkini jo lapsuudesta, ja kun näin nämä siirtokuvat jossain kaupassa niin olihan ne pakko ostaa. :) Mutta IHME, en ole vieläkään tehnyt Hello Kitty-kynsiä (muistaakseni...) ?! Mitä ihmettä?! Ne vielä odottaa... On ollut suunnitteilla suunnilleen sata kertaa. Kyllä ne joku päivä tulee... :)

Lila lakka on Models Ownin Grape Juice. Melko hirveä levittää, ja muutamiin kynsiin jäikin vähän epätasaisuutta. Ja tämän piti tuoksuakin, mutta ei minun nenään tuoksu millekään. Korkissa oleva kohta, jota raaputtaessa voi ikään kuin testata tuoksua, tuoksuu kyllä, ja sitä on tullut nuuhkittua, mutta siihen se jääkin.

Ai että miks on Ruby Wingin pullo kädessä? No yhden kerroksen levitin Sweet Creamia, mutta kimallus jäi lähinnä omaksi ilokseni. Tässä alakuvasa hieman näkyy pientä kimallusta. Pitää testata paremmin noita Ruby Wingejä joihinkin toisinkin kynsiin, jotka tuli juuri kotiin maailmalta, mutta en voinut vastustaa laittaa jo näihinkin. Tuo Ruby Wingin Cupcakes and Champagne -kokoelma sentään tuoksuu taivaalliselle!

Models Own: Grape Juice, Ruby Wing: Sweet Cream

2 kommenttia: