Kynsilakat

torstai 16. tammikuuta 2014

Kynnet hilekärjellä


Vuoden ensimmäiset kynnet tulee tässä! Meillä oli juuri muutto omakotitaloon maalle ja paljon siivoamista, tavaroiden purkamista ja nyt remonttia, joten eipä tässä ole tarvinnut paljon kynsien laittoa ajatella, kun lakkaukset olisivat jo seuraavana päivänä pilalla. Olinkin kymmenisen päivää ilman lakkaa, hurjaa. ;) 

Vaaleanpunainen Seventeen -kynsilakka on saatu kynsimiitissä Beautycosmetic.biz -kaupalta, lakan sävy on Rose (09). Lakkaa laitoin 3 kerrosta. Kamera ei toista lakan hieman shimmeristä kimallusta aivan niin hyvin kuin luonnossa. Päälle tein hilekärjet Essencen tippitarrojen ja irtoglitterin avulla. Kärkiin sivelin H&M:n hopeaa lakkaa ja dippasin irtoglitterissä, jonka sain mieheltä joululahjaksi. *love* Glitter on itse asiassa hologrammiglitteriä, mutta kamera ei sitäkään osaa vangita. Tätä hilettä on testattava kesällä auringonpaisteessa! 

Todella herkät kulumaan nuo irtohileet, parista kerroksesta päällyslakkaa huolimatta. Tiskauksen jälkeen kärki oli kulunut peräti neljästä kynnestä. Korjasin kynnet tekemällä uudet kärjet ja kuvasin nämä vasta sitten, köh köh... Yleensä tulee otettua kuvat melko pian tilaisuuden tullen, mutta nämä nyt ovat vanhat kynnet. Korjailukerralla onnistuin sotkemaan irtoglitteriä muuallekin kynsin kuin kärkiin, melko sottaista puuhaa tuon kanssa puuhastelu.

Beautycosmeticista vielä sen verran, että jos tilaatte, niin vinkkinä kivat suihkusaippuat, voiteet ja kuorinta aineet! Puolassa tutustuin Joanna/Naturia -tuotteisiin, joista tykkään kovasti ja tuolta kaupasta niitä saa! Sekä Joanna että Naturia -nimellä kannattaa etsiä, tuolla oli kummallakin nimellä tuotteita. Itselläni on vielä ainakin suklaantuoksuista suihkugeeliä ja käsivoidetta. Yritin pari kuukautta sitten katsella olisiko Beautycosmeticsilla lisää merkin kahvintuoksuista kuorinta-ainetta, mutta sitä ei ainakaan silloin ollut, harmi. Pakko kuitenkin jossain vaiheessa tilata tuolta jotain!

Seventeen: Rose, H&M: Sparkling Silver (glitterin alla), irtoglitter 

Essence: French Manicure  Tip Guides 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti