Kynsilakat

maanantai 9. joulukuuta 2013

Porokynnet

 Harmittaa niin paljon, kun en saa kameralla vangittua porojen taustaa, joka vaihtaa väriä vihreästä siniseen ja oranssiin ja loistavat kuin revontulet!
Alla on valkoinen Yolizul Fashion 102 -kynsilakkaa, jonka päällä Inglot 202 -mylarlastulakkaa. Yolizulia meni 4 kerrosta. Ostin lakan muutama vuosi Helsingistä Eurokaupasta, hintaa oli euronverran. Muualla en ole noita lakkoja nähnyt. Inglotia laitoin kaksi kerrosta. Lakka toimisi ehkä paremmin tummempien värien päällä, mutta tuo kimallusta vaaleisiinkin sävyihin.

 
 Porokuvat ovat Nail Apparelin water decaleja, Etsystä ja osoitteesta www.nailapparel.net löytyvä kauppa. Kaupasta löytyy paljon kivoja kuva-aiheita. Jänniä water decaleja ovat, aivan kuin tulostettua paperia, ja kun kuvan laittaa kynnelle, näkyy selvästi taustapaperi kynnellä. Oli jo melkoinen epäusko, että voiko päällyslakka häivyttää ruman paperin taustalta, mutta se onnistui hyvin. Näissä ei ollut vara juurikaan liikuttaa kuvaa kynnellä, joten nimettömän poro meni hieman liian pystyyn...

Yolizul Fashion: 102, Inglot: 202

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti