Kynsilakat

tiistai 1. lokakuuta 2013

OPI: Stay The Night

 Tämä OPIn Stay The Night on odottanut kynsille pääsyä, kun kesällä ei ollut yhtään sellainen olo, että tekisi mieli laittaa mustaa kynsille, mutta nyt syksyyn tällainenkin synkkyys sopii vallan mainiosti. Tämä on Liquid Sand-lakka Mariah Carey -kokoelmasta. Juuri on tullut myyntiin myös Mariah Carey Holiday-kokoelman lakkoja, muutama niistä alla.

Stay The Night näytti niin upealta märkänä kynsillä, mutta näiden Liquid Sandien tarkoituksenahan on kuivua hiekkaiseksi, joten tulos näyttää erilaiselta kuivuessaan. Pidän toki näistä tekstuurisenakin. Muutama tunti kesti totutella mustiin kynsiin, kun ei tämä ole minulle luontaisin värivalinta, äkkiseltään katsoin että mitä ihmettä kynsilleni on tapahtunut! Nyt näihin alkaa jo tottua. Pakko kokeilla myös millainen tämä on päällyslakan kanssa! Hiekkalakoillehan ei ole tarkoitus laittaa päällyslakkaa, mutta testimielessä kokeilen.

 OPI: Stay The Night

Ensimmäiset eBay-ostokseni: OPIn Mariah Carey Holiday-kokoelman Liquid Sand-lakat Silent Stars Go By ja Baby Please Come Home.

Tilasin myös Barry M -kynsilakkoja: Cappucino sekä konfettilakka Sour Apple.

Tekstuurilakkoja: Kingsland Road, Ridley Road, Station Road, Majesty ja Lady.

2 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia:)! Kovasti houkuttelisivat nuo Barry M:t :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noissa on kyllä herkulliset värit, kivasti erilaisia tekstuurilakkoja, eikä niin hirveästi maksakaan. :) Odotan innolla että pääsen testailemaan millaisia ovat! Asokselta tilasin. Melko riskitoimintaa, pullot kilisi ilman mitään pehmusteita pahvilaatikossa ja yhden väärän lakankin lähettivät. :(

      Poista