Kynsilakat

sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

IsaDora pastel graffiti nails

 Hankin tässä kuussa myyntiin tulleista uusista IsaDoran pastellisävyisistä graffitilakoista vaaleanvihreän sävyn 819 Mint. Aikaisemmin olin jo miettinyt, että olisi kiva testata jokin valkoinen tai vaaleanpunainen graffitilakka, mutta päädyin mintunvihreään, kun sävy on niin keväinen ja sopii hyvin muiden pastellivärien kanssa, joten värejä on helppo yhdistellä.

Kaivoin esille vaaleita sävyjä ja lakkasin kaikki kynnet eri värillä. Kaikkien alla on kerros valkoista lakkaa, joka saa päällä olevan värin näyttämään kirkkaammalta ja vaaleammalta. Peukalossa, jonka jätin valkoiseksi, on kaksi kerrosta H&M:n In It For The Gamea, joka hieman kupli.Värillisiä lakkoja laitoin 2 kerrosta, tosin Kleancolorin Pastel Purplea olisi riittänyt yksi kerros, ellen olisi tunaroinut ensimmäistä kerrosta pilalle. Lakkaukset näyttivät pirteän keväisiltä jo yksistään, joten mietin että jättäisinkö nämä tällaiseksi vai tekisinkö samanlaiset pääsiäiseksi, kun ajattelin laittaa silloinkin keväisiä sävyjä pääsiäisaiheisilla water decals-tarroilla. Pysyin silti suunnitelmassa ja päälle tuli graffitilakka. :)

 Graffitilakkaus on helppoa kuin heinän teko ja sujuu nopeasti. IsaDoran graffitilakkaa oli helppo käyttää  ja se levittyi kuin unelma. Tärkeää on varmistaa, että jokaisella sudinvedolla on riittävästi lakkaa, että saa kerralla tarvittavan määrän eikä tarvitse alkaa korjailemaan. Muuten voi mennä sotkemiseksi ja lakka ei halkeile halutunlaisesti. IsaDoran lakkapullon suti on kyllä hyvä tähän hommaan, itse tykkään siitä vaikka muuten en ole oppinut leveistä sudeista pitämään. Leveäänkin kynteen riittää 2 vetoa.


IsaDora Pastel Graffiti Nails: Mint, Kleancolor: Pastel Purple, Essence: Free Hugs, H&M: In It For The Game, Claire´s, Claire´s.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti